DH-seminariet

Under rubriken »DH-seminariet» initierar CDH våren 2020 en öppen seminarieserie kring digitalisering och humaniora, med återkommande träffar en eller ett par fredagseftermiddagar i månaden. Tanken är att fånga upp intresset inom hela fakulteten för det vidsträckta fält som forskningsområdet digital humaniora täcker in.

Innehållet i seminariet kommer variera mellan kortare textseminarier, gästföreläsare, inspel från våra egna forskare, samt uppsatsseminarier inom ramen för Masterprogrammet i Digital humaniora.

Målgruppen är sålunda såväl forskare som studenter på avancerad nivå. Ansvariga för seminarieprogrammet är Mats Fridlund och Jonas Ingvarsson och vi välkomnar förslag och önskemål gällande seminarieseriens innehåll.

Inbjudan till DH-seminariet (pdf)

Sidansvarig: Katarina Wignell|Sidan uppdaterades: 2020-03-13