Archive and Education Conference

Konferens

Den 2-3 december hålls en konferens om arkiv och utbildning på Humanisten, Göteborgs universitet.

Under de senaste decennierna har arkivvetenskapen förändrats avesvärt. Syftet med konferensen är att diskutera effekterna av de djupgående teoretiska och metodologiska förändringar som framträtt inom arkivvetenskapen och högre utbildning. Konferensen hålls på engelska. För den som är intresserad att delta kan man kontakta Maria Cavallin Aijmer (maria.cavallin@history.gu.se) senast den 25 november.

Föreläsare: Föreläsarna presenteras i det bifogade programmet.

Datum & tid: 2015-12-02 kl 12:00 till 2015-12-03 kl 13:00

Kategorier: Tvärvetenskap

Arrangör: The Conference is arranged by the Departments of Historical Studies, Literature, History of Ideas and Religion (LIR), Cultural Sciences, Critical Heritage Studies (CHS) and the Centre of Digital Humanities, (DH). It is a cooperation between University of Gothenburg and the University College of London (UCL).

Plats: Humanisten, Faculty of arts, University of Gothenburg at H821, Språkskrapan

Ytterligare information:
INVITATION ARCHIVE AND EDUCATION CONFERENCE 2 - 3 DECEMBER-2.pdf