Kulturarvsdagen 2018

Temadag

På årets Kulturarvsdag presenterar forskare verksamma inom det tvärvetenskapliga forskningscentrat Centrum för kritiska kulturarvsstudier (Centre for Critical Heritage Studies, CCHS) vid Göteborgs universitet sin forskning.

9.00 Introduktion: Vad är Centrum för kritiska kulturarvsstudier?
Jenny Högström Berntson (forskningsadministratör för CCHS) och Anita Synnestvedt (koordinator för
Kulturarvsakademin inom CCHS och forskare i arkeologi vid institutionen för historiska studier)

9.15 Är allt kulturarv bra? Perspektiv på det obekväma, det som skaver och det som är på gränsen Anita Synnestvedt

10.30 Fikapaus