Utställning "Dom spränger i min stad i mitt hjärta"

Nyhet: 2019-01-07

poster utställning ingen där ska bo

Den 11 januari 2019 klockan 18.00 öppnar Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg en utställning som kretsar kring "Dom spränger i min stad i mitt hjärta", en film från 1965 om stadsdelen Östra Nordstans historia. Samtidigt genomförs särskilda evenemang kring filmen inom det lokala samverkansprojektet GPS400 (GÖTEBORGSKULTURER PÅ STAN 1621–2021). Arbetet med utställningen ingår som moment i designprogrammet vid Göteborgs universitet och kommer också kopplas till GU:s kulturvetenskapliga undervisning. Utställningen pågår 11 januari –10 april och visas fritt i entréhallen för Landsarkivets besökare under öppettider.

Välkommen!

Artikeln publicerades först på: gps400.gu.se