Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om oss

Centrum för digital humaniora arbetar för att främja forskning, utbildning och samverkan som handlar om digitala fenomen och/eller använder digitala metoder.

Vi vill gärna komma i kontakt med forskare, lärare och studenter som är intresserade av frågeställningar som rör humaniora och digital kultur i alla deras aspekter. Du behöver inte ha en färdig idé om hur ett eventuellt projekt ska utformas, inte heller ha någon kännedom om digitala tekniker, metoder eller perspektiv. Tveka alltså inte att kontakta oss om du är intresserad av samarbete eller har frågor om digital humaniora.

Vi arbetar kontinuerligt med att initiera nya forskningsprojekt och vi kan vara behjälpliga vid ansökningsförfaranden. Kontakta oss minst tre månader innan ansökan ska vara inne.

Vill du/ni samarbeta med oss? Mejla forskningskoordinator Niclas Hagen eller föreståndare Cecilia Lindhé och bifoga en kort beskrivning av er idé/ert projekt.

Vill du träffa oss? De flesta tisdagar finns vi också på plats i C360 och då är ni varmt välkomna att titta förbi kl. 11–12.

Vill du ha våra nyhetsutskick? Kontakta Katarina Wignell.

I vår handlingsplan (PDF) kan du läsa mer om vår verksamhet.

Kontaktinformation

Cecilia Lindhé, föreståndare Centrum för digital humaniora

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
073-829 99 01

Sidansvarig: Katarina Wignell|Sidan uppdaterades: 2017-12-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?